I oppbyggingen til VM vil vi ta en titt på de mørke hestene. En av de squads med mest erfaring på VM, Serbia er ikke kort for ledere i sin formidable leter lineup. Billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Serbia kvalifiserte seg til FIFA World Cup 2018 med en 1-0 seier over Irland i kvalifiseringen. De slo toppen av gruppen i kvalifiseringene med seks seire fra 10 kamper.

Serbiens nasjonale fotballag s siste utseende i turneringen var tilbake i 2010. Til tross for å bli slått ut i gruppetrinnene klarte de å slå Tyskland. Du kan også kjøpe Serbia landslagsdrakt for å vise din støtte.

Serbia kommer tilbake etter et gap på 8 år inn i FIFA World Cup, og vil være ivrig etter å gjøre det bra og prøve å gjøre det til 16-runde. Dette vil bli deres 12. utseende i FIFA World Cup, som tidligere har konkurrert med Montenegro og selv Jugoslavia. Du kan også kjøpe fotballdrakter landslag 2018 i butikken vår.

Opplevelsen av å spille på den store turneringen og tilstedeværelsen av erfarne kampanjer som Milinković-Savić, Kolarov, Ivanović og Matić gjør dem til et lag for å passe på.